E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisÜlker'e rakip geliyor---

Ülker'e rakip geliyor

Ülker'e rakip geliyor
10 Eylül 2014 - 15:52 borsagundem.com

Ülker'in talip olduğu United Biscuits'e Filipinli San Miguel Corporation da talip oldu

İngiliz yayın kuruluşu Sky News, Filipinler'in önde gelen şirketlerinden San Miguel Corporation'ın İngiliz United Biscuits'a teklif götürmeyi değerlendirdiğini duyurdu. United Biscuits'i Ülker'in almak istediği söyleniyordu.

Jaffa Cakes ve Twiglets'ın da aralarında bulunduğu tanınmış hazır gıda markalarının sahibi United Biscuits ile ilgilendiğini açıklayan başka şirketler de bulunuyor. Kellog K.N geçen ay potansiyel alıcılar arasına girerken, Çinli özel sermaye şirketi Hony Capital'in teklif götürmeyi değerlendirdiği de Ocak'ta Bloomberg tarafından duyurulmuştu. 

United Biscuits'in ürünleri...
TALİBİ ÇOK

Sky News'ta dün yer alan haberde, Suudi Arabistanlı Savola Group'un da ilgilenenler arasında olduğu; İtalyan Ferrero, Türkiye'den Ülker ve İngiliz bisküvi üreticisi Burton's'ın sahibi Ontario Teachers Pension Plan'ın da son dönemde United Biscuits ile görüştükleri belirtildi. United Biscuits'in sahipleri olan özel sermaye fonu Blackstone ve Pai Partners'ın şirketi satmak veya yıl sonuna kadar halka açma yönünde planlar üzerinde çalıştıkları da belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 109,60
En Yüksek: 110,00
En Düşük: 108,30
Değişim 0,09 %
FK: 11,09
PD / DD: 2,09
İşlem Hacmi 210.445.631
Toplam Adet: 1.925.874
Ağırlıklı Ort.: 109,27
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • C210 Eylül 2014 17:57

    böyle ahkam kesiyorsunuz ama bir FONFK şirketiniz var milletin boğazına basıp borsadan çekmeye çalışıyorsunuz!! Murat bey bu ne perhiz bu ne lahana demezlermi adama ..!!!! Milletin hakkını verin AHLI parayla başka şirket almak nasıl bir ahlak !.