Ana SayfaKulisTek bir platformdan 36 bin ürüne yatırım---

Tek bir platformdan 36 bin ürüne yatırım

1 / 9
Tek bir platformdan 36 bin ürüne yatırım
20 Şubat 2015 - 08:50 www.borsagundem.com

SERAP SÜRMELİ – BORSAGUNDEM.COM/ÖZEL HABER

Tek bir hesaptan dünya piyasalarında farklı varlık sınıflarına yatırım yapabilme şansını yarattıklarını bu sözlerle ifade ediyor Saxo Capital Markets Menkul Değerler CEO’su Egemen Kaya. Sektörde ayrıcalıklı bir konumda olduklarını vurgulayan Kaya,  “Türkiye’de ‘Tek Hesap ve Tek İşlem Platformu’ üzerinden en kapsamlı hizmeti ve piyasa erişimini sunuyoruz. İnternetin olduğu her yerden web, iphone, ipad, Android gibi uygulamalardan kolayca işlem yapılabiliyor” diyor.

Maslak’taki plazada koca kata yerleşen Saxo Capital Markets’te sohbet ediyoruz Egemen Kaya ile. Dünyanın yeni trendi emtia CFD’leri masaya yatırıyoruz. “Daha az teminat ile daha esnek ve hızlı işlem yapma fırsatı sağlayan CFD'ler ile yatırımcılara sağlanan avantajlı pozisyonları” heyecanla anlatan Kaya, Türk yatırımcısının son dönemde hisse senetleri, endeksler ve emtia CFD’lerine ilgi gösterdiğini söylüyor. “İlgi gören varlıklar nedir?” diyorum, “DAX, SP500, Apple, petrol, doğalgaz ve altın kontratları son dönemin gözdeleri” yanıtını veriyor. Ardından, “Ama önemli olan bilinçli yatırımcı olmak” demeyi de unutmuyor. Uyarıyla özlem aynı cümlede buluşuyor.

Saxo Capital Markets Menkul Değerler CEO’su Egemen Kaya ile Türkiye’yi, Dünya’yı ve “Bir sanattır” dediği yatırımları konuşuyoruz…

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)