E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTarihi birleşmede kriz büyüyor---

Tarihi birleşmede kriz büyüyor

Tarihi birleşmede kriz büyüyor
23 Ekim 2013 - 18:54 borsagundem.com

Latek Holding’i Genpower’a satan Levent Erdoğan’dan şok açıklama!

BORSAGUNDEM.COM
Borsa Gündem’in manşeti yeni bir krizi ortaya çıkardı. Latek Holding Genpower birleşmesinde büyük sıkıntılar yaşanıyor. Birleşme yol haritasında yer alan taahhütlere Genpower tarafından uyulmadığı bugün borsagundem.com tarafından kamuoyuna duyuruldu. Manşetimizin ardından Latek Holding tarafından 15:08’de  KAP’a yapılan açıklamada, uyulmayan taahhütlerle ilgili detaylı açıklama yerine, ‘’tarafların karşılıklı mutabakatı çerçevesinde görüşmelerin devam ettiği’’ duyuruldu. Bu açıklama ise krizin büyüdüğünün habercisi oldu.
Latek Holding’i Genpower’a satan Levent Erdoğan’dan 18:44’de KAP’a yapılan açıklamada, Latek Holding’in ‘’ tarafların karşılıklı mutabakatı çerçevesinde’’ açıklamasına itiraz geldi.
İşte Levent Erdoğan’ın o açıklaması: ‘’20/08/2013 tarihinde kamuya duyurulan ve yine aynı tarihte kamuya açıklanan ‘’Birleşme Yol Haritası’’nın 3. Maddesinde Latek Holding iştiraklerinin en geç 15 Ekim 2013 tarihine kadar tarafıma devredilmesi öngörülmüştür. İş bu sözleşme uyarınca 15 Ekim 2013 kesin tarih olup, tarafımla bu tarihin ötelenmesi hususunda herhangi bir mutabakat sağlanmamıştır. Konu ile ilgili süreç takip edilmektedir. Hali hazırda sözleşme tarafı olan gerçek ve tüzel kişiler sözleşme uyarınca temerrütte bulunmaktadır.’’

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hacı24 Ekim 2013 14:55

    amaçları uzlaşmak falan değil danışıklı dövüşle yatırımcıyı soymak, spk baksın öyle sonra da bize adaletten, ekonomiden, denetimden vs bahsetsin. ağababaları da utanmadan islamiyetten, dindar nesil yetiştirmekten bahsetsin. ahlak olmadan Müslümanlık olmaz riyakarlar

  • demir24 Ekim 2013 09:29

    helal borsagundem yarasaların halkı soymalarına dur dedin..

  • Mehmet23 Ekim 2013 20:02

    Lthol , İCG'nin iştiraki değilmi? Neden İCG kapa haber göndermiyor?

  • Mehmet23 Ekim 2013 19:09

    İcg bugün boşuna taban olmamış. İçeriden haber alanlar mı var? Haber gelmeden nasıl taban oluyor?