E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSPK’dan üniversitelilere eğitim semineri ---

SPK’dan üniversitelilere eğitim semineri

SPK’dan üniversitelilere eğitim semineri
08 Şubat 2016 - 13:13 borsagundem.com

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği SPK Eğitim Seminerlerinin kış dönemi tamamlandı

Üniversite öğrencilerine yönelik her yıl kış ve yaz dönemlerinde düzenlenen SPK Eğitim Semineri'nin 2016 yılı kış dönemi 25-29 Ocak ve 1-5 Şubat tarihleri arasında Ankara ve İstanbul'da Kurul seminer ve konferans salonlarında gerçekleştirildi. Kurul Uzmanlarınca SPK'nın tanıtımının yanı sıra, seminerde sermaye piyasasına ilişkin kavramlar, işleyiş mekanizması ve piyasalar hakkında teorik bilgi ve örnek olay uygulamalarına yer verildi.

90 farklı üniversiteden öğrencilerin katıldığı seminerler sonunda 623 öğrenciye “SPK Eğitim Semineri Katılım Belgesi” verildi.

SPK duyurusunda, “Sermaye piyasalarının tanınırlığına ve finansal okuryazarlık düzeyinin yükseltilmesine katkı sağlayan bu tür eğitim çalışmalarına önümüzdeki dönemlerde de periyodik olarak devam edilecektir” denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)