E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisPutin'in serveti için inanılmaz iddia!---

Putin'in serveti için inanılmaz iddia!

Putin'in serveti için inanılmaz iddia!
16 Şubat 2015 - 08:49 borsagundem.com

Bir zamanlar Rusya’nın en büyük yabancı yatırımcısı olan bir hedge fon yöneticisi, Vladimir Putin’in 200 milyar dolarlık serveti olduğunu söyledi

Rusya’nın bir zamanlar en büyük yabancı yatırımcısı olan hedge fon yöneticisi Bill Browder, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le ilgili olarak ilginç bir iddia ortaya attı. Browder, Putin’in 200 milyar dolarlık bir serveti olduğunu öne sürdü.

CNN kanalında Ferid Zekariya’nın sorularını yanıtlayan Browder, Putin’in kişisel servetinin tahmin etmesi yönündeki bir soruya, “Sanırım 200 milyar dolar” cevabını verdi.

'ÇALABİLDİĞİ KADAR ÇALDI'

Browder, “Rusya’da 14 yıldır tek güç olmasının ardından, ülkenin kazandığı paralar, okullara, yollara hastanelere harcanmayan paralar dikkate alındığında, bu paraların hepsinin mülke, İsviçre’deki banka hesaplarına, borsa yatırımlarına ve Putin ve çevresi için yatırım yapana hedge fonlara gittiğini söyleyebilirim” diye devam etti. Browder, Putin’in 1999’da başbakan, Mayıs 2000’de de cumhurbaşkanı olmasının ardından geçen ilk 8-10 yılda, çalabildiği kadar para çaldığını da iddia etti. Böyle bir şeyin gerçek olması durumunda, Putin’in dünyanın en zengin kişisi olabilir.

EN ZENGİN BILL GATES

Forbes dergisinin resmi rakamlarına göre, şu anda dünyanın en zengin kişisi 79,2 milyar dolarlık kişisel servetiyle Microsoft’un kurucusu ve efsane CEO’su Bill Gates.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GERÇEKLERİ öğreniriz yakında.*16 Şubat 2015 21:57

    Eğer öyle birşey yaptıysa o,ülkenin milletinin ahını alacaktır ALLAH,ta belasını yakında verir ozaman.insanların ahları yerde kalmaz.

  • vato16 Şubat 2015 11:18

    Ulem bizim millet çok cahil be.....Sanki birşey biliyor gibi putini savunmaya çıkmışlar.......Eski doğu bloku ülkelerinde devlet diye birşey kalmadı yönetim tamamiyle eski gizli servis elemanlarının yönettiği mafyanın elinde....rusyanın olayında yaşananlarda global mafya ile yerel mafyanın çekişmesi..........OLAYLARA BİRDE BU GÖZLE BAKMAYI DENEYİN.......

  • kırımlı oğuz16 Şubat 2015 11:07

    dunyada sonsenelerde iki lider çıktı receptayyip erdoğan .birde vilademir putin. erdoğana kurulan sanorya şimdi putine deneniyor çünkü avrupanın kendilerinden çaldıkları topraklarını geri almak için avrupa ile şavaşıyor

  • çamur at izi kalsın...16 Şubat 2015 10:08

    siyonistlerin,emperyalistlerin oyununu bozduğu için putin e saldırıyorlar...hedge fon yöneticisinin bildiğini cıa mossad mı6 kgb bilmez mi.?bilmiyorlarmı?..olsa onlar söyler ama demek ki böyle bir şey yok..delilleri de yok..çamur at izi kalsın hesabı yapıyorlar...

  • xxxx16 Şubat 2015 09:08

    tayibe yapilan oyun şimdi putine yapılıyor niye hakim düzene oda başkaldırıyor itibarsızlaştırma oyunu.