E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisMahkemeden Cem Uzan'a iyi haber!---

Mahkemeden Cem Uzan'a iyi haber!

Mahkemeden Cem Uzan'a iyi haber!
22 Temmuz 2015 - 14:39 borsagundem.com

İşadamı Cem Uzan’ın Stockholm mahkemesinde açtığı davada Türkiye tarafının itirazları reddedildi

İşadamı Cem Uzan’ın ÇEAŞ ve Kepez elektrik şirketlerinde hisse sahibi oldukları gerekçesiyle Stockholm mahkemesinde açtığı davada Türkiye tarafının itirazlarının tümü reddedildi.

Cem Uzan "25 Milyar Doların tahsili değil bana ve aileme yapılan ilk kumpasın ortaya çıkması önem arz etmektedir. Ben Türk Milleti ile ve Türk Devleti ile her zaman el sıkışırım" dedi.

Odatv.com'un haberine göre, Stokholm'de görülmekte olan Tahkim Davası’nda Cem Uzan’ın ÇEAŞ VE KEPEZ ile birlikte 11 baraja el konulması olayının tazmini için 25 Milyar doları bulan talebi bulunmaktaydı. Bu konuda Türkiye tarafının itirazlarının tümü Tahkim mahkemesi tarafından reddedildi.

Reddedilen talepler içinde Stokholm Tahkim Mahkemesi’nin bu konuya bakamayacağı yönünde itirazı da bulunmaktaydı. Mahkemenin gerekçesini yarın açıklaması beklenirken Cem Uzan "25 Milyar Doların tahsili değil bana ve aileme yapılan ilk kumpasın ortaya çıkması önem arz etmektedir. Ben Türk Milleti ile ve Türk Devleti ile her zaman el sıkışırım" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • omerta23 Temmuz 2015 03:56

    türkiyede mulkiyet hakkı diye birşey yok bakınız rusya yukos davası size ornek olsun

  • ÇEAŞ22 Temmuz 2015 20:51

    Haklarına el konulan ÇEAŞ küçük yatırımcısı hükümetin sözünü yerine getirmesini hala bekliyor. Hakkımızı helal etmiyoruz.

  • ENEJİ KAYNAKLARIN VAR DERDİN VAR22 Temmuz 2015 17:35

    YAVV NASIL KUMPASI ANLATA BİLİRLERKİ.SENİN MAL VARLIĞIN IMF YE TEMİNAT VERİLDİ..VE BU TEMİNETİ DA FIRSATA ÇEVİRDİLER

  • dogrucu 22 Temmuz 2015 16:07

    hırsızlık yap cal çırp ondan sonra ben turk mıletıyle elsıkısırım çaldıklarını verarkadasın bırıde hangı muslumanlıga sığar dıye laf etmıs hırsız çaldıysa donuna kadar alıcaksın yakınlarına aktarmışsa onlardanda alıcaksı gelelim vergı cezalarına bunlar vergı kaçırmamışta vergımı ıcat edılmıs yok bunlar muhasebe hılelerıyle vergı kaçırmışlar cezasınıda çekecekler sonuda bu vergıler 80 mılyonun hakı devlette denetleyip cakallardan tahsıle mecburdur nasıl bodrolu çalışanlardan tahsıl edıyosa onlardanda etmelı suc ısleyen ceremesine katlanmalı

  • hasan usta22 Temmuz 2015 15:50

    bu servetin hesabını açıklasın...helal mı HARAM mı.yapılan barajları acaba BABASININ parasıylamı yaptı....

  • Vatansever22 Temmuz 2015 15:06

    Allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin,Milleti Ve Devleti dolandir kac Ondan sonrada ben Turk Devleti Ve Turk Milletiyle el sikismaktan bahset

  • ACUN ACUR22 Temmuz 2015 14:59

    NE KOLAY DÜŞMAN GÖRDÜĞÜN KİŞİLERİN MALLARINA EL KOYMAK,ONLARI ACIMASIZCA YOK ETMEK,VERGİ CEZASI NYAZMAK,İKİDEBİR MÜFETTİŞ GÖNDERMEK,HANGİ DİN HANGİ İMAN KABUL EDER,ALLAH NE DİYOR BİRBİRİNİZİN MALLARINI HAKSIZ YERE GASB ETMEYİN,DEMEKKİ DİN İMAN KALMAMIŞ