E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisKarsusan Yönetimi için tedbir talebi---

Karsusan Yönetimi için tedbir talebi

Karsusan Yönetimi için tedbir talebi
03 Aralık 2014 - 14:21 borsagundem.com

Olağanüstü Genel Kurul öncesi Yönetim Kurulu Başkanı’nın mahkemeye başvurarak mevcut yönetimin yetkilerinin dondurulmasını talep edeceği belirtiliyor

BORSAGUNDEM.COM/ÖZEL HABER

Halka açıldıktan sonra mali yapısı bozulan Karsusan Su Ürünleri, Trabzon Asliye Ticaret Mahkemesi kararı ile görevlendirilen bilirkişi ve kayyum SMMM Ahmet Demir tarafından Olağanüstü Genel Kurul’a çağrıldı. Genel Kurul 13 Ocak 2015 Salı günü saat 14.00'te Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi Trabzon adresinde gerçekleştirilecek. Genel Kurul öncesi şirketin yönetiminde bazı isimlerin değişmesi üzerine Yönetim Kurulu Başkanı’nın tedbir talebiyle Ticaret Mahkemesi’ne başvurmaya hazırlandığı öğrenildi. Yakın zamanda yapılacak Genel Kurul toplantısına kadar mevcut yönetimin şirketin geleceğini etkileyecek kararlara imza atmaması için Mahkemeden yönetim kurulunun imza yetkisi dahil tüm yetkilerinin dondurulmasının talep edileceği belirtiliyor. Şirket yönetiminin değişmesiyle artan baskılara dayanamayan Yönetim Kurulu Başkanı’nın bu yönde bir karar aldığı vurgulanıyor.
Trabzon Asliye Ticaret Mahkemesi'ne yapılacak başvuru ile 18.09.2014 tarih ve 2014/210 numaralı kararının kapsamının genişletilerek yönetim kurulunun yetkilerinin Genel Kurul’a kadar dondurulmasının talep edileceği belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • trabzon uşağu10 Aralık 2014 12:52

    ha bu uşaklara o arsa yu yedirmeyeceyuz da

  • oflu06 Aralık 2014 10:13

    adamların niyetleri, 30 milyonluk arsaya çökmek, içini boşaltmak ,yoksa karsusanın nesi varki.

  • maruf bey03 Aralık 2014 17:29

    Çevik kardeşlerin şirketleriyle birleşen firmaları bırakın adlarıyla yan yana gelen şirketlerin akibetleri ortada.içleri boşaltılmış,çivileri çıkmış durumda.yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.sıra karsusanda,bıraksınlarda iş yapcak insanlar yönetsin artık.

  • Deniz03 Aralık 2014 16:05

    Yönetenler defter değerlerine göre orantısal hise ihtracıyla Karsusan Alyağ ve Artı holdini birleştrseler patronlar ve yatırımcıların herkes için en faydalı durum. Buyuk derin ve daha uretken bir şirket olur. Sonrasıda ihtiyacı olan bedelli düşünülür.

  • Mali muşavir03 Aralık 2014 16:02

    Böyl sığ hisselerin şirket birleştirmelerle ortadan kalması iyi olur. doğru ve orantısal bir birleşme olmalı. Kervn daki gibi hisse defter değerini 4 katdüşürücü birleşme değil

  • Bede03 Aralık 2014 16:00

    Bedelli sermaye artırımı gerekli bir durum. ama adil seklde yapılmalı

  • Oyuncular03 Aralık 2014 15:59

    Bazı gruplar hisseleri başkalarının hesabıyla dolaylı ellerinde tutuyor tahtayı kontrol için. oyun ustune oyun.

  • cenk mete03 Aralık 2014 14:48

    tedbir konursa mal varlığı yerine balık alırlar..hamsi..