E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisKaramehmet yurtdışına çıkamıyor---

Karamehmet yurtdışına çıkamıyor

Karamehmet yurtdışına çıkamıyor
03 Eylül 2015 - 07:57 borsagundem.com

Turkcell'in kurucularından Mehmet Emin Karamehmet, şirketinin New York Borsası'ndaki 15. yıl kutlamalarına katılamadı

15'inci yıl nedeniyle ABD'de düzenlenen gong töreninde Turkcell’in yönetimi hazır bulunsa da baş aktörlerin yokluğu dikkat çekti. Edinilen bilgiye göre tören için biletini alan ve tüm hazırlığını yapan Çukurova Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet, ‘yurtdışı çıkış yasağının devam ettiğini’ öğrenince ABD’ye gidemedi. GSM’in fikir babası olarak bilinen ve Turkcell’in bugün küçük ortağı olan Murat Vargı’nın ise ortakulak iltihabı olduğu için doktorundan yasaklı olduğu öğrenildi. Törende Çukurova Grubu Yönetim Kurulu Üyesi olan ve Karamehmet’in kader arkadaşı olarak ifade edilen Osman Berkmen yer alırken yıllarca şirketin CEO’luk görevini yürüten Süreyya Cİliv de törene katılmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vuruşlu Kaçış03 Eylül 2015 16:53

    2001 diyor akp diyor, karamehmetin yaptığını bilmiyormuş gibi zırvalıyorsunuz. eğer siz ortak olsaydınız ve o üçkağıtlar size yapılsaydı ne olacaktı acaba hala yaşa karamehmet diyebilecekmiydiniz. o beklediki devlet müdahale edecek ona ucuza kredi verecek o da işini halletirecek bu sefer tutmadı...

  • Kemal03 Eylül 2015 15:28

    2001 krizine sebeb olanlar utansın.....adamı resmen linç ettiler

  • cemal03 Eylül 2015 08:45

    AKP UTANSIN BU MAĞDURİYETTEN.