E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİzmir Fırça'da büyük vurgun iddiası---

İzmir Fırça'da büyük vurgun iddiası

İzmir Fırça'da büyük vurgun iddiası
11 Kasım 2015 - 06:30 borsagundem.com

İzfas hisselerindeki hareketin perde arkasındaki isim olduğu iddia edilen İsmail A.’nın şoförünün hesaplarını kullandığı öne sürülüyor

Geçen yıl Temmuz ayında 2 lira seviyesinden halka arz edilen ardından da 5.36 liraya kadar yükselen İzmir Fırça Sanayi (İzfas), hisseleri çıktığı gibi hızla gerileyerek 1.78 liraya kadar düştü. Hissede yaşanan bu sert hareketlerin perde arkasında ise İsmail A. isimli oyuncunun olduğu öne sürülüyor. Bir dönemler Deli Bekir’in yakın arkadaşı olarak borsa çevrelerinde tanınan İsmail A.’nın işlemlerin büyük bir kısmını şoförü F. A. üzerinden gerçekleştirdiği iddia ediliyor. Operasyonun ise Batı Ataşehir Deluxia Palace içerisinde kurulan bir merkezden yönetildiği öne sürülüyor.
Yapılan işlemlerden sonra otoritelerin hissedeki hareketleri incelemeye aldığını öğrenen İsmail A.’nın şoförü başta olmak üzere kullandığı hesapları boşalttığı ve kendisini gizlemeye başladığı ileri sürülüyor.
 
HESABINI KULLANDIĞI ŞOFÖRÜ MÜ KOVDU?
 
Bu arada yaklaşık bir yıl boyunca hesabını kullandığı F. A.  ile ilgili bir inceleme başlatıldığını öğrenen İsmail A.’nın şoförünün işine son verdiği borsa kulislerinde konuşuluyor.
İzmir Fırça’nın halka arzının başka bir manipülatör üzerinden yapıldığı ve daha sonra İsmail A.’ya devredildiği dile getiriliyor.
 
HİSSENİN GRAFİĞİ HER ŞEYİ ANLATIYOR
 

İsmail A’nın da 2 lira seviyesinden devraldığı hisseleri 5 liraya kadar çektikten sonra piyasaya sürmeye başladığı, kulislerde konuşulan iddialar arasında yer alıyor. Hissenin grafiği her şeyi net olarak özetliyor.
Hissede mağdur olan yatırımcıların ise haklarını aramak üzere harekete geçtiği borsagundem.com’a gelen duyumlar arasında yer alıyor.

İŞTE O GRAFİK


Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 18,30
En Yüksek: 18,85
En Düşük: 18,09
Değişim -0,65 %
FK: 0,00
PD / DD: 8,25
İşlem Hacmi 41.697.318
Toplam Adet: 2.269.553
Ağırlıklı Ort.: 18,24
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)