E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİşte Hande Demirel’in sırları---

İşte Hande Demirel’in sırları

İşte Hande Demirel’in sırları
18 Aralık 2014 - 08:45 borsagundem.com

Bloomberg HT’nin usta programcısı, sempatik ekonomisti Hande Demirel sır kapısını Borsagundem.com’a açtı.

SERAP SÜRMELİ – BORSAGUNDEM.COM

Mimarlık mezunu, ekonomiyle hiç alakası yoktu ama en büyük hayali gazeteci olmaktı. Bir Sabah, o koridorlara, o kağıt kokusuna, o Goss’lara ‘günaydın’ dedi, o gün hayatı değişti. Ama önce bir fazlalık vardı, bir de eksikliği fark etti. Mimarlık rafa kalktı, iletişim başladı. Master yaptı.

Medyanın her alanında çalıştı. Hatta hızını alamadı radyoda ‘tarih programı’ bile yaptı. Ekonomiden hiç anlamasa da, Capital’i Kapital yazsa da yine de işe alındı. İngilizce işe yaramıştı. Derginin her köşesinde 10 yıl çalıştı. O hüzünlü günde arkadaşlarına ‘elveda’ dediğinde o artık Haber Müdürüydü.

Çıkıp giderken Capital’i geride bıraktı!! Bu katıksız bir vedaydı.
Londra’dan arandığında kahvesini yudumluyordu. Telefondan “Bize katılır mısınız?” sesini  duyduğunda kimsenin yapmadığını yaptı. Fincanı lavabonun içinde bıraktı, çantasını aldı, United Kingdom’a kanatlandı.

Artık yeni bir rüyaya uçma zamanıydı.
TV tecrübesi yoktu ama olsun, kendine güveni tamdı. Piyasaları Londra’da öğrendi. Bloomberg ekranında bir pişti, pir pişti. İki yıla yakın bir zaman sonra bu kez ‘alo’ diyen ‘anavatan’dı. Bloomberg HT’den gelen davet üzerine, yaşamının ve mesleğinin geri kalan yılları adına İstanbul’u seçti. Özlemişti…

İyi ki de özledi, ‘evet’ dedi. Onu daha yakından tanıdık. Onu izledikçe öğrendik, aydınlandık, bilinçlendik. Onu sevdik. Gerilerde saklamadık, aramıza aldık. Bir buçuk senedir Bloomberg HT’nin sempatik ekran yüzlerinden olan Hande Demirel ya da benim deyişimle Bloomberg HD, programlarını, insanlarını, heyecanlarını, keyiflerini ve piyasayı bizimle paylaştı. Sanatçı penceresini ilk kez Borsagundem.com’a açtı;  müziğin, seramiğin, resmin, heykelin damarlarında akan yerini, rolünü anlattı.. Hem de kahkahalar eşliğinde..

İşte Hande Demirel’in sırları;
*Gündeme bir ekonomist gibi mi yaklaşıyor, piyasa gözüyle mi bakıyor?
*Büyük oyuncular için neler düşünüyor?
*Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı’yı nasıl buluyor?
*Yabancı yatırımcının Türkiye’ye bakışı için düşüncesi ne?
*BES’te atılan adımlar hakkında yorumu ne? *
*İstanbul finans merkezi olarak Londra’yla yarışabilir mi?
*Bunca sarsıntı içinde 2015’i nasıl görüyor?
*Altın için ne düşünüyor? Tasarruf sahiplerine nasıl bir yatırım sepeti öneriyor?
*Kadının çalışma hayatındaki yeri için düşüncesi ne?
*Transfer teklifleri alıyor mu?
Bu kadar krizli, gergin, kaoslu bir ortamda bir soluk almak isteyenler için bir güler yüz konuşsun, sempatik bir ekonomist kendini,  bir usta gözüyle Türkiye’yi anlatsın istedik.
Hande Demirel’i size getirdik…
Yarın Bloomberg HD tüm sırlarıyla burada, Borsagundem.com’da...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)