E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİşte Divan Grubu'nun yeni CEO'su---

İşte Divan Grubu'nun yeni CEO'su

İşte Divan Grubu'nun yeni CEO'su
09 Kasım 2015 - 14:02 borsagundem.com

Marcos Bekhit'in yürüttüğü Divan'ın CEO'luk görevine yeni bir isim getirildi

Koç bünyesinde 1956’da İstanbul Elmadağ'da Türkiye'nin ilk otellerinden biri olarak faaliyete geçen Divan'ı artık yalnızca bir konaklama markası olarak saymamak gerekiyor. Evet, turizmin etkin kuruluşlarından biri olarak bu alandaki faaliyetlerini yüksek bir performans ile sürdürüyor. Yeni marka oluşumları var. Özellikle 2012'den bu yana çeşitlenen markaları ile İstanbul'un yanı sıra Anadolu ve yurtdışı yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Ancak şirket yeme içme alanında, müzelere, hastanelere kadar uzanan restoran işletmeciliğinde de iddialı. İşletmeciliği kadar gıdada örneğin çikolata sahasında da çok iyi bir imaja sahip.

Zaten Koç Holding artık kuruluşu Divan Grubu olarak tanımlıyor. Üst yönetimin en tepesinde bir CEO bulunuyor.

Daha önce Marcos Bekhit'in yürüttüğü Divan'ın CEO'luk görevine yeni bir isim getirildi. Geçen ay itibariyle grubun genel müdür yardımcısı Richard Appelbaum, Divan Grubu CEO'su oldu.

Richard Appelbaum, meslek yaşamına 1992de Hilton International Mainz'de yiyecek-içecek müdürü olarak başladı. Dünyanın ve Türkiye'nin çok önemli turizm işletmelerinin yönetim kademelerinde bulundu. Appelbaum, iki yıl The Grand Tarabya Otel'in genel müdürlük görevini üstlendikten sonra 2013'te Divan Grubu'na katıldı. Yüksek lisans eğitimini Lozan Otelcilik Okulu'nda (Ecole Hoteliere Lausanne) 'Otel ve Restoran Yönetimi' üzerine tamamlayan Appelbaum, lisans eğitimini de CERIA Otel Yönetimi Okulunda, 'Otel İşletmeciliği' üzerine yaptı. 1966'da Fildişi Sahili'nde doğan Richard Appelbaum'un, Alman vatandaşı olduğunu belirtelim. (EKONOMİST DERGİSİ)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)