E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİş Yatırım ünlü uzman Anne Guimard'ı ağırladı---

İş Yatırım ünlü uzman Anne Guimard'ı ağırladı

İş Yatırım ünlü uzman Anne Guimard'ı ağırladı
26 Şubat 2015 - 15:05 borsagundem.com

Yatırımcı ilişkileri uzmanı Anne Guimard İş Yatırım’ın konuğu olarak İstanbul’a geldi

Yatırımcı ilişkileri konusunda uluslararası en iyi uygulamalara sahip olan İş Yatırım, yatırımcı ilişkileri faaliyetlerinin şirket değerinin oluşmasındaki önemine dikkat çekmek üzere bir seminer düzenledi. Çeşitli sektörlerden çok sayıda yatırımcı ilişkileri ve finans uzmanının katıldığı seminer katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Seminerin konuşmacısı olan ve İş Yatırım’ın daveti ile İstanbul’a gelen FINEO Yatırımcı İlişkileri Danışmanlık Şirketinin kurucusu Anne Guimard, aynı zamanda uluslararası pek çok şirkete de bu alanda danışmanlık yapıyor.

Anne Guimard yatırımcı ilişkilerinin kurumsal strateji oluşturmada çok yönlü bir disiplin olarak rolü, rekabet avantajı yaratmadaki rolü, yeni trendler ve yatırımcı ilişkilerine yapılan yatırımın ölçümlenmesi konularında bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

İş Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Çağlan Mursaloğlu; şirketlerin kurumsal stratejilerinin oluşmasında ve adil değerini bulmasında son derece önemli bir role sahip olan Yatırımcı İlişkilerine yönelik farkındalığın artmasını önemsediklerini, bu nedenle genel kurul dönemi öncesinde bu semineri düzenlediklerini ifade etti.

Anne Guimard kimdir?

Uluslararası finans alanında Doktora ve CFA derecesine sahip Anne Guimard, uluslararası yatırım bankalarında Yatırımcı İlişkileri, Hisse Senedi Analizi, Finansal Analiz ve Birleşme & Devralma olmak üzere çeşitli alanlardaki 15 yıl deneyimi ile FINEO Yatırımcı İlişkileri Danışmanlık firmasını kurmuştur. Şirketlere yatırımcı ilişkileri stratejilerini oluşturmada uluslararası uygulamalar sunmaktadır. Yatırımcı İlişkileri alanında bir online portalı ve çeşitli kitapları bulunan Anne Guimard, uluslararası kurs ve seminerlerde bilgi ve tecrübelerini paylaşmaktadır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)