E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisHüseyin Öner: Borsa sayfasını kapattım---

Hüseyin Öner: Borsa sayfasını kapattım

Hüseyin Öner: Borsa sayfasını kapattım
02 Aralık 2014 - 14:53 borsagundem.com

Borsada bilinçli olarak ismini kullanıldığını söyleyen Hüseyin Öner, “Kimseyle bir bağlantım yok, beni için borsa sayfası kapandı” dedi

BORSAGUNDEM.COM-HABER MERKEZİ

Marmara Metal’in sahibi Hüseyin Öner, borsa kulislerinde Sinpaş GYO’daki payları satılarak karşılığında TGS Dış Ticaret (TGSAS) hissesi aldığı yönündeki iddiaları yalanladı. Haberimizde ismi geçtiği için borsagundem.com’u arayan Öner, “Ben alıp sattığım hisseleri borsaya KAP’a açıklıyorum. Zaten yeterince mağdur oldum. Bir daha borsada bir lot hisse senedi almam” dedi. 

Bilinçli olarak birilerinin ismini kullandığını söyleyen Öner, “Bazı oyuncular işlem yaptıkları hisselerde benim ismim üzerinden rant sağlamak istiyor olabilir. Ben işlem yapıyormuşum havası yaratarak ismimi bilinçli olarak piyasaya yaydıklarını düşünüyorum. Ben mağdurum” diye konuştu. Hüseyin Öner, piyasadaki hiçbir oyuncuyla ilişkisinin olmadığını, bundan sonra kendisi için borsa sayfasının kapandığını dile getirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • what?04 Aralık 2014 03:11

    Nasıl olmuyorda borsayı bitirmiş? Sinpaşta vakıfgyoo da br çok şirkette yuklu ortaklığı var hala.

  • Sultanım03 Aralık 2014 11:21

    kardeşim sen daha nereye tosladığının farkında değilsin. Şimdiye kadar oyunlara bak neden OLDUĞUNU anla :) geçmiş olsun.

  • murat03 Aralık 2014 09:25

    senin gibi dürüst adamın, çakalların içinde ne işi var kardeşim.her yer parsellenmiş yandaşlar yiyo. seni kolay kolay barındırmazlar, eğer sayfayı kapatıysan ne mutlu ama kapatmadıysanda demek sende bir sorun var.

  • Real02 Aralık 2014 23:28

    bari sinpaş ve vkf gyo daki hisslerni sat ta bitsin hersey

  • Mahmu Aziz Sertkaya02 Aralık 2014 21:23

    Demekki sngyo da hisseleri ucuza kapmak için sattı diye dedikodu yapmışlar.Bence adam doğru söylüyor.Birileri birilerinin adını şöhretini kullabiliyor.Her söylenene inanmamak lazım.

  • Mustafa02 Aralık 2014 17:03

    Vay hüseyin abi ayıp ettin yaw :)

  • haydar02 Aralık 2014 16:49

    sat kurtul o zaman hisselerini.. ne hala MM adına hisse taşıyorsun.. Git metal işine odaklan.. Şirketinin paralarını bu adamlara kaptırma..