E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBoğaziçililerden Sanal Borsa Yarışması ---

Boğaziçililerden Sanal Borsa Yarışması

Boğaziçililerden Sanal Borsa Yarışması
26 Şubat 2015 - 16:08 borsagundem.com

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü, Türkiye’ deki tüm üniversite öğrencilerine açık yepyeni bir sanal borsa yarışması düzenliyor

Türkiye’ deki en büyük ve en köklü kulüplerden birisi olan Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü bu sene finansal okuryazarlığa katkıda bulunmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda içerisinde hisse, varant, VİOP ve foreks gibi birçok kategorinin de bulunacağı yepyeni bir yarışma düzenliyor. Türkiye’ deki lisans ve lisansüstü tüm üniversite öğrencilerine açık olan bu yarışmada öğrenciler eğitimlerle de desteklenerek doğru yatırımın nasıl yapılacağını öğreniyor. Kazananlar Wall Street ve NASDAQ’ ı görme fırsatının yanında 10.000 TL nakit para ve Vestel Venus Smartphone gibi ödüllerin de sahibi oluyor.
 
Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından düzenlenen Investimate sanal borsa yarışması Garanti Yatırım’ın Ana sponsorluğunda 9 Mart 2015’ de başlıyor. Deutsche Bank, Borsa İstanbul, Vestel ve Wall Street Survivor da yarışmanın sponsorları arasında yer alıyor.
Ayrıntılı bilgi için www.investimate.org adresini ziyaret edebilir ve yarışmaya ücretsiz başvurabilirsiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)