E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAli Babacan ekonominin başında kalacak---

Ali Babacan ekonominin başında kalacak

Ali Babacan ekonominin başında kalacak
26 Ağustos 2014 - 09:34 borsagundem.com

Yeni kabine çalışmalarında Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın yer alacağı kesinleşti

Başbakan Erdoğan'ın Türkiye'nin seçilmiş 12. Cumhurbaşkanı olması sebebiyle 61. Hükümet 28 Ağustos'ta düşecek. Dün yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Başbakanlığında kurulacak 62. Hükümet için Davutoğlu'na başarılar dilendi. Tüm kabine üyeleri Davutoğlu başbakanlığında kurulacak 62. Hükümete her türlü desteği verme sözü verirken, tüm çalışmalarda yanlarında olacaklarını iletti.

BAKAN BABACAN EKONOMİDE KALIYOR

62. Hükümette ekonominin patronluğuna kimin geleceği merak edilirken, edinilen bilgiye Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'la 2015 seçimlerine kadar devam etme kararı aldığı iddia edildi. Yeni Şafak'ın haberine göre Davutoğlu'nun ekonomiye yeni takviyeler de yapabileceği ancak ekonomi patronluğunu Babacan'ın sürdüreceği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yılmaz27 Ağustos 2014 04:04

    rte varsa istikar var aliye ne gerek var ?

  • serdar26 Ağustos 2014 22:43

    Kalacakta en fazla 2015 haziranına kadar kalacak 3 dönem kuralıda olduğu için bir daha seçilemiyor, gerçi bunlar ekonomiyi çok iyi ettiler, borsayı kumarhaneye dönüştürdüler, millieğitimi berbat ettiler herkesi imamhatipli yaptılar

  • money26 Ağustos 2014 13:03

    yüksek faiz sıcak paraya devam 1-2 sene daha ekonomi belki idare eder