E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAhmet Mergen’den alkışlanacak yardım---

Ahmet Mergen’den alkışlanacak yardım

Ahmet Mergen’den alkışlanacak yardım
13 Ekim 2014 - 17:12 borsagundem.com

Borsanın teknik analizleriyle ünlü ismi Mergen, kendisine endeksi soranlara yanıt verdi: LÖSEV’e bağış yapın, grafiği göndereyim.

MURAT DEMİRBAĞ- BORSAGUNDEM.COM

Sermaye piyasalarının usta ve ünlü ismi Ahmet Mergen’den toplumsal duyarlılık.  Müthiş teknik analizleriyle yatırımcı dünyasında heyec an yaratan Mergen, şimdi de sosyal yardımlaşmada örnek olacak bir adım attı. Mergen, sürekli olarak Facebook, Twitter ve gmail üzerinden kendisine endeksi soranlara, ‘Grafik yok mu?’ diyenlere ilk olarak uğramaları gereken adresi gösterdi: LÖSEV.

Bay Teknik Analiz, olay yaratan endeks grafiklerini göndereceği yatırımcılara, Lösemili Çocuklar Vakfı’na bağışı şart koştu. Toplumun her kesiminden yardım bekleyen, lösemili ve kan hastası çocukların tedavisinden eğtimine üzerine titreyen LÖSEV’in ihtiyaçlarına insani bir duyarlılıkla yaklaşan Mergen, bu kararını attığı tweet ile duyurdu :  “Endekste nereye kadar? Grafik Lösev’e bağış yapanlara Mergen 1951 @gmail.com adresinden gönderilecek. Bağış dekontları veya telefon kaydı lazım.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)