E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisA Yatırım’da şok ayrılık!---

A Yatırım’da şok ayrılık!

A Yatırım’da şok ayrılık!
26 Ağustos 2014 - 13:21 borsagundem.com

15 ay önce genel müdürlük koltuğuna oturan Ahmet Yıldırım sürpriz bir kararla bugün görevinden ayrıldı

BORSAGUNDEM.COM – ÖZEL HABER

Sermaye piyasalarında uzun süre üst düzey yöneticilik yapan Ahmet Yıldırım’ın 15 ay önce oturduğu AYatırım (Alternatif Yatırım) Genel Müdürlük koltuğunu bıraktı. Beklenmedik ayrılık borsa camiasında büyük şaşkınlık yarattı. Borsagundem.com’a gelen bilgilere göre Ahmet Yıldırım’ın yakın arkadaşlarına sermaye piyasalarını tamamen bıraktığını ve bir süre dinledikten sonra kendi işini yapacağını söylediği belirtiliyor.

22 yıllık Yapı Kredi kariyerini geçen yıl Mayıs ayında noktalayan Ahmet Yıldırım, Katarlı Commercial Bank Of Qatar’ın (CBQ) satın aldığı ABank’ın aracı kuruluşu AYatırım’a geçmişti. Bu ayrılığın kısa bir süre önce Abank genel müdürlüğüne getirilen Meriç Uluşahin ile bir ilgisi olup olmadığı bilinmiyor. Ahmet Yıldırım’dan boşalan koltuğa Uluşahin’in onay vereceği bir ismin oturması bekleniyor.

Bu arada, 22 yıllık Yapı Kredili olan Yıldırım, bankanın değişik kademelerinde görev yaptıktan sonra Yapı Kredi Yatırım’ın Genel Müdürlüğü’ne getirilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)